Exposure, Utrecht Pastoe-fabriek

exposure uitnodiging

De studenten van HKU Fine Art and Design in Education tonen vol trots hun beeldend werk in de eindexamen expositie. Er is een grote verscheidenheid aan werk te zien van schilderkunst tot installatiewerk, van film tot batik.

De studenten van de afstudeerrichting Fine Art and Design in Education hebben zich de afgelopen jaren zowel tot docent beeldende kunst en vormgeving als tot kunstenaar ontwikkeld. Zowel het docentschap als het kunstenaarschap hebben tijdens de opleiding grote aandacht gekregen, waarbij het analytisch denken, het doen van (artistiek)onderzoek, de beeldende vaardigheden en de conceptuele vaardigheden in beide vakgebieden zijn toegepast. Steeds heeft de student zich verhouden tot zijn kunstenaarschap in combinatie met het docentschap, waarbij het beeldend onderzoek hand in hand is gegaan met de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het afstudeerwerk is twee weekenden lang te bezichtigen op de Pastoe Fabriek.

openingstijden expo:
vrijdag 24 juni 16:00 – 22:00 | 19:00 Openingswoord
zaterdag 25 juni 10:00- 21:00
zondag 26 juni 10:00- 17:00
vrijdag 1 juli 10:00- 17:00
zaterdag 2 juli 10:00- 17:00

Voor meer informatie en de portfolio’s kijk op:
http://exposure.hku.nl/2016/#sp_fa_22=36

Voor een kijkje achter de schermen kijk op:
https://www.instagram.com/hkuexposure/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: